vineri, 12 decembrie 2008

Iubirea interzisă - emisiune falsă



Naţional Tv plănuieşte să facă o emisiune gen “Tradati din dragoste” şi “Test de fidelitate”. Se va numi "Iubirea interzisă". Şi va fi falsă de la cap la coadă.

Cineva a primit pe messenger următorul mass:

Am nevoie de urmatoarele personaje pentru o emisiune TV: el sa fie casatorit si sa aiba pe langa sotie si amanta. Folosim in general 2 locatii, deci ei ar trebui sa fie de acord sa se filmeze la ei acasa. Banii s-ar imparti cam asa: 400 RON pentru 3 zile de filmare si daca se filmeaza la ei acasa oferim 100 euro.

Emisiunea se numeste “Iubire Interzisa”. Se filmeaza la “National”, numai ca e ceva asemanator cu “Tradati in Dragoste”. De data asta trebuie sa facem cuplu de cite trei: sot, sotie si amanta. Sa insele si sa fie prinsi.

Dacă ar fi interesat pe cineva, vedea şi scenariile:

Voi da citeva scenarii. Alegeti personajul in care va regasiti.

1. El vaduv, pe la 50-60 de ani, barbat bine, instarit. Are 2 fete la casa lor, care il mai viziteaza din cand in cand (mai mult in week-end, fiind ocupate cu munca). Este cu o doamna cu 10 ani mai tanara decat el, de vreo jumate de an si acum vrea sa se recasatoreasca (sa fie in randul lumii, nu poate sa stea la batranete in concubinaj). Fetele lui nu sunt deacord cu aceasta casatorie deoarece considera ca ea sta cu tatal lor pentru bani si pentru proprietatile pe care le are si se gandesc ca la moartea tatalui lor o sa trebuiasca sa imparta totul cu ea.

Ea, o femeie la 40-50 de ani, usor tupeista, fosta lucratoare la APACA, destul de dragastoasa cu barbatul.

Fetele, pana in 35 de ani, foarte tupeiste, foarte hotarate, mereu gata de cearta.

2. El e un baiat la 20-25 de ani, cu putina scoala, dar genul de “golanul cartierului”. Foarte priceput la “vrajit” fete, putin “plin de el”, frumos.

Ea, o fata la 18-20 de ani, semitocilara, putin naiva, foarte indragostita de el, draguta (mai putin draguta decat el, poate putin grasa).

Parintii ei, pana in 50 de ani, culti, impotriva iubirii lor (tata chiar ii mai da cate o palma cand aude de el)

Eventual, tatal lui, pana in 60 de ani, usor alcoolic si violent (din cauza asta plecase si mama lui de acasa), nu o vrea pe fata pentru ca nu ii suporta pe parintii ei. (sunt cumva vecini sau au lucrat impreuna).

3. El, pana in 35 de ani, de la tara, usor prostanac. Nu a avut multe prietene la viata lui, e cunoscut in sat ca “pampalau”, toti baietii rad de el. Acum un an si ceva, un prieten l-a dus la “femei”. Acolo, a intalnit-o pe ea. Nu s-a intamplat nimic intre ei in seara aia pentru ca el era cucerit, au stat de vorba, ea i-a povestit viata grea prin care trecuse si de ce se apucase de prostitutie (avea un copil mic…un fost sot violent…etc). De atunci sunt impreuna, mai mult pe ascuns, deoarece parintii lui refuza sa o primeasca in casa lor. El nu o mai lasa sa faca prostitutie si ii da toti banii castigati de el.

Ea, pana in 25 de ani, frumoasa, “tupeista” dar si o buna actrita, dispusa sa-l cucereasca pe el. Intretinuta, dornica sa mearga sa vorbeasca cu parintii lui, dornica sa se mute la el, sa-l ia de sot.

Parintii lui, oameni de la tara, cu “frica lui Dumnezeu”, cu principii si morala, dar foarte hotarati sa nu-i accepte impreuna. Ei nu vor accepta niciodata o fosta prostituata in familie si un copil care nu e facut cu fiul lor.

Halal televiziune în România. Nu zic că subiectul e de căcat şi prezentat de încă două televiziuni în România, dar şi subiectul ăsta de căcat este falsificat.

de la Tiberiu şi Bogdan

Un comentariu:

Anonim spunea...

400 ron sau 100 de euro e cam acelasi lucru...Asa ca gandeste inainte sa postezi..