marți, 15 decembrie 2009

Auf wiedersehen Herr Iohannis, adieu Prostănacule, hai sictir Crin!

Curtea Constituțională a bătut cuiele în capacul sicriului lui Crinantonescu-klausiohannis-mirceageoana-kelemenhunor-vctudor-gigibecali.

Duminica trecută construcția asta împotriva firii a decedat, luni a fost dus la morgă și după o săptămână a fost bătut capacul la sicriu.

Fostul viitor președinte Iohannis s-a întors să-și trăiască anii terminali ai bolii la Primăria din Sibiu.

Ex-viitorii președinți Crin Antonescu și Mircea Geoană vor trebui să-și prezinte gâturile palide gâdelui din partid care-i va descăpățâna pe fiecare.

Chestiunea fraudării alegerilor a fost așa, ca să-și recupereze ceva obraz Mircea Geoană față de poporul votant. A fraudat PDL pentrucă Prostănacul a țopăit ca prostul în seara alegerilor.

Oricum, Crin Antonescu și Mircea Geoană sunt două cadavre politice. Mircea Geoană și Crin Antonescu își vor pune grațioasele gâturi pe butucul gâdelui de partid.

Vor rămâne și în memoria partidului și în memoria electoratului drept niște oameni care au dat greș. Nu vor mai avea alte șanse.

Pe monumentele funerare romane exista inscripția "Sic transit gloria mundi". Pe monumentele funerare ale cadavrelor politice va scrie la fel.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Masaj erotic Satu Mare spunea...

dar ce aveti mai toti cu bietul crin? nici eu nu-l agreez dar sunt altii mai rai decat el

Unknown spunea...

Bună ziua tuturor, aici mă numesc Fumo Sadiku, care locuiește în Malindi City Kenyan, vreau să povestesc puțin mai multe despre un om bun, plin de inimă, numit Benjamin Breil Lee, care lucrează cu serviciul de finanțare în calitate de ofițer de împrumut, domnul Benjamin Breil Lee m-a ajutat să obțin un împrumut de 37115,225,00 Shillings În timpul încercării mele, încercând să mă întorc în picioare pentru a-mi ridica afacerea, știu că există unii dintre voi care sunt în dificultate financiară să vorbească cu domnul Benjamin despre ce este aplicația + 1-989-394-3740 Sau, de asemenea, cu E-ul său personal -mail pe Lfdsloans@outlook.com Sunt foarte bucuros pentru ceea ce a făcut pentru mine și pentru contabilul său de cont bancar Contabilul Hernandez Lucas Vă mulțumesc foarte mult pentru munca depusă.