sâmbătă, 13 decembrie 2008

Bogdan din Reşiţa partea 1

Orice blogger care se respectă, care are succes sau care aspiră la succes are cocalarul lui. Eu abia mi l-am găsit pe al meu, după îndelungi căutări în perosna unui cocalar despre care ziceam că e şi blogger.

Cum nu pot să-i spun la infinit "cocalar blogger", şi cum orice cocalar care se respectă are numele lui de cocalar, m-am găndit să urmez un algoritm laborios şi să-l botez Bogdan di Reşiţa. De acum încolo, fie ce-o fi, ăsta va fi numele lui de cocalar. Eu personal sper să nu-şi facă de râs numele şi pe cel care l-a descoperit, botezat şi promovat şi să se ţină de treabă şi să persevereze în arta de a fi cocalar.

Ce să zic, cocalarul meu e şi el la început şi nu e atât de vestit precum Bahoi sau alţi cocalri bătrâni şi învechiţi în răutăţi. Dar fiind la început, cu ceva investiţii în educaţie, în imagine şi cu ceva promovare din partea mea şi a altor inetrnauţi va fi şi el acolo unde îi e locul şi anume printere cei mai vestiţi cocalari diun România, alături de Bahoi şi Fernando de la Caransebeş.

Cocalarul meu a început deja bine, ghidându-se după viaţa şi învăţăturile lui bahoi:


Eu zic să-i urăm succes şi să-i ţinem pumnii. Şi eu personal îi promit că îl ajut pe cât pot să ajungă una dintre stelele cocalarismului, în top faiv pe hai faiv, printre cei mai votaţi pe iutub şi pe crocodilu' şi pomenit de mamă pe forumuri şi bloguri. Şi de ce nu, la Măruţă, că văd că tot îi plac cocalarii.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Dute-n plm ca nu esti si macar pe jumatate cat el si mai si vorbesti de el.