sâmbătă, 13 decembrie 2008

Cinestar on-air de pe 19 decembrie

Grupul Realitatea-Caţavencu va lansa 3 noi posturi de televiziune care vor fi dedicate exclusiv filmelor. Astfel CineStar, nava-amiral se va ocupa de filme din toate genurile, ActionStar de filme de acţiune şi ComedyStar de comedii.

RC se laudă percum că "Cel mai nou produs al Grupului Realitatea-Caţavencu aduce pe ecranele telespectatorilor români mari succese de casă ale cinematografiei mondiale, precum şi filme premiate la cele mai mari festivaluri. Multe dintre producţiile difuzate vor fi premiere pe piaţa de televiziune din România".

Rămâne de văzut dacă va fi precum se laudă. Sau în buna tradiţie românească, vor băga filme mai bune la început şi apoi vor dilua încet, încet grila de filme.

Până şi HBO sucks în România. Cele mai bune canale de filme sunt deocamdată DIgifilm 1 şi Digifilm 2. Asta pentru că RDS nu face rabat de la calitate şi transmit cele mai bune şi cele mai noi filme. E drept, în sistem pay per view.

Oricum, zicea musiu Vântu că singura şansă de a mai face bani din teve şi în România e să agăţi nişte nişe. Şi văd că face tot posibilul de a fi prezent în cât mai multe nişe.

Niciun comentariu: