vineri, 19 decembrie 2008

Cu ce se mai ocupa oamenii de stiinta

Băutura răcoritoare pe bază de cola, despre care se spunea că ar fi un contraceptiv eficace, nu ar trebui folosită ca spermicid, putând prezenta chiar riscuri pentru sănătatea femeilor şi a eventualelor sarcini, potrivit unui studiu publicat în British Medical Journal, preluat de linternaute.com.

Folosirea celebrei băuturi ca spermicid, prin spălături vaginale după actul sexual, a fost foarte în vogă în anii '50 - '60, înainte ca metode contraceptive mai eficace să fie accesibile la scară largă. Astfel, se considera că acidul băuturii ar fi distrus sperma.


Hmm. Ăsta chiar e un subiect care să te facă să pierzi ani din viaţă, amestecând în laborator spermă cu cola? Făcând pe baza asta grafice şi punând calculatoarele să mestece tot felul de cifre? Făcând prezentări în powerpoint o dată pe săptămână, prezentări din care reiese clar că nu s-a mai modificat nimic din acţiunea acidului carbonic asupra spermatozoizilor de săptămâna trecută până la data curentă? Participând împreună cu alţi oameni înţelepţi la conferinţe şi seminarii?

Oare oamenii chiar nu mai au ce cerceta? Trebuie să facem ştiinţă a la Brainiacs?

A încercat vreodată cineva să folosească cola pe post de spermicid? Copiii au aflat că "cineva-ul" respectiv vroia să-i ucidă cu mârşăvie când încă nu erau concepuţi?

Niciun comentariu: