miercuri, 10 decembrie 2008

Traian, Emil, Prostănacul şi Penisul

Traian, Emil, Prostănacul şi Penisul

În 2004 doar PC-ul era soluţie imorală. Acum fiecare în parte devine soluţia imorală pentru ceilalţi. Fiecare are motivele lui să i-o sugă celorlalţi. Traian i-o suge Prostănacului pentru că are nevoie de pace, linişte şi consens atunci când va candida. Prostănacul i-o suge lui Traian şi lui Emil pentru că s-au săturat amărâţii de baronaşi pesedei să nu pape atâta pe cât s-ar putea. Emil i-o suge oricum lui Traian, dar aşa din plăcere. I-o mai suge şi Prostănacului pentru că aşa i-a zis Traian că-i frumos. Dan încearcă şi el să sugă de la cine poate dar probabil se va trezi futut în cur prin pârnaie.

După un an, doi se vor trezi că oricum nu se mai plac aşa de mult ca la început, ba că ăla are penisul mic, ba că ăluilalt nu i se mai scoală vergeaua cum i se scula înainte ba că nu ştiu care înşeală pe nu ştiu care cu Marko sau, mai rău, cu Călin. Vor urma păruieli, certuri şi înjurături ţigăneşti. Fiecare îşi va lua lucruşoarele, va părăsi cuibuşorul de nebunii şi va pleca la mă-sa.

Bună la ceva şi coaliţia PDLPSDPC. E bună că ne face pe noi să-i vedem pe ei aşa cum sunt: graşi, urâţi, obosiţi şi trişti.

Niciun comentariu: