duminică, 14 decembrie 2008

Windows 7 se mişcă destul de bine

Conform zdnet, se pare că Windows 7 Build 6956 se mişcă destul de bine. Este chiar peste Vista în Passmark, Pcmark, Cinebench şi ca boot time.

Oricum, Build 6956 nu este nici măcar beta deocamdată. Pare să sune bine viitorul Windows 7.

Nici nu ştiu dacă să mă bucur sau nu. Nu ştiu dacă Microsoft va aduce de acum încolo nişte îmbunătăţiri sau, din contră, va pleca de la acest build şi va intoduce tot felul de bloatware în sistemul de operare.





PS. Windows 7 Build 6956 se găseşte în locurile obişnuite: demonul verde, golful piraţilor, etc.

5 comentarii:

Anonim spunea...

http://blogs.computerworld.com/the_big_windows_7_lie

Anonim spunea...

Clarificari:

se spune ca Windows are structura modulara a driverelor (exact ca intr-un kernel linux). Ori daca intr-adevar asa e, atunci userii au pus-o, pentru ca toti developerii care au facut drivere pentru kernelul NT stiu ca e o diferente enorma de approach. Prin urmare, vor exista aceleasi probleme cu scannere sau placi de sunet care nu merg deloc. Suna cunoscut? Vista, anyone?

2) Admitzand ca vor pastra kernel-ul, n-au facut nici un rahat. Institutional, microsoft nu poate schimba ceea ce stie sa faca asa... peste noapte. Si n-or sa prezinte decat aceeasi Marie cu alta palarie ...

Anonim spunea...

windows 7 va fi doar un windows vista bine pus la punct.va fi adevaratul windows vista practic!ca sa nu le scada prea tare vanzarile atunci pun si ei mana si fac treaba!Pana acum windows 7 sta bine !

armamortală spunea...

@encryptix
Structura modulară nu e neapărat ceva rău. Dacă MS publică specificaţiile la timp şi producătorii de hardware şi oem scot drivere din timp, tocmai bine le testează şi până apare windows 7 merg destul de bine.
Sper că Windows 7 va fi peste Vista şi ca performanţă şi ca viteză.
Dacă nu, mai stau cu Xp-ul 5 ani.
@topo
Sper că nu e un Vista pus la punct pentru că Vista mi se pare că este prost conceput - are o arhitectură cam aiurea.
Sper că va fi faţă de Vista ce a fost Xp faţă de 98.

Anonim spunea...

@ am

nici n-am spus ca structura modulara e rea. de fapt mi se pare beton si stiu asta din proprie experienta. NImic nu-i mai ca lumea decat sa incarci modulele atunci cand ai nevoie de ele. Asta se vede cel mai bine in domeniul embedded unde ai foarte putine resurse si sistemul tre' sa fie responsive.