miercuri, 9 decembrie 2009

La Realitatea bate Vîntu

...vîntu schimbării, vîntu falimentului.

Imediat după alegeri, ședință de vârf la Realitatea-Cațavencu. Reprezentanți ai mogulului, șefi, șefuleți și directori. Criza și rezultatul alegerilor își cer deconturile. Lui Cornel Nistorescu Nistorectu i s-a dat termen până Vineri să-și găsească alt mogul care să-l ia sub aripa lui ocrotitoare. În caz contrar se închide.

Newsin, agenția de știri, se închide.

RealitateaFM va însemna va fi doar un stream audio al postului Realitatea Tv.

La Realitatea Tv se reduce schema de posturi, mulți oameni fiind deja concediați la această oră, mulți așteptând să fie concediați.

Așadar, cam urât mirositoare vânturile care bat prin redacțiile trustului lui SOV. Pariul financiar al lui Vîntu era foarte clar: asmute toți lătrătorii și pseudoziariștii să arunce cu căcat în Traian Băsescu și PDL, pierde ceva audiență din cauza dezamăgirii publicului, dar influențează rezultatele alegerilor și-l impune pe Geoană președinte. Apoi, noua putere recunoscătoare, îl va ajuta pe SOV să tragă câteva tunuri și tunulețe. Din tunurile respective, SOV nu numai că ar fi finanțat pierderile la Realitatea-Cațavencu, dar ar fi scos cvea în plus.

Numai că pariul financiar n-a ținut. Geoană a pierdut alegerile, SOV a pierdut bani și cineva trebuie să plătească. Și cine să plătească dacă nu maimuțoii de la Realitatea și Cotidianul, care nu au mâncat căcat cu suficient patos?

Mai multe la Evz și ReporterVirtual

Niciun comentariu: